2021-02-25 15:04:15• hírek • Bede Emőke

Teljes a csapat: megválasztották az alpolgármestereket is

Szatmárnémeti Helyi Tanácsa a csütörtök délutáni ülésén megválasztotta a 2020-2024-es mandátum alpolgármestereit is. A tanácsosok titkos szavazásának eredményeképp a szóban forgó tisztséget a Nemzeti Liberális Párt két tagja, Gheorghe Stan és Adelin Ghiarfas fogják betölteni.

Gheorghe Stan számára már nem lesz ismeretlen az alpolgármesteri szék, hiszen az előző mandátumban is gyakorolta már e tisztséget azt követően, hogy Doina Feher egy, az ANL-lakások odaítélése körül kirobbant botrány után lemondott. Stan a csütörtöki ülésen 17 támogató és 6 ellenző szavazatot kapott a tanácsosoktól, s ugyanennyit zsebelt be a poszttal első ízben ismerkedő Ghiarfas is.


Kereskényi Gábor városvezető az alpolgármesterek megválasztása után biztosította Szatmárnémeti lakosságát, hogy a Helyi Tanács és a polgármesteri hivatal ezentúl is azon fog dolgozni, hogy a feléjük támasztott elvárásoknak maradéktalanul megfeleljenek, illetve hogy a helyhatósági választásokat megelőző kampányban vállaltakat mielőbb tettekre váltsák.


Gheorghe Stan régi-új alpolgármester először is megköszönte a felé tanúsított bizalmat, majd kifejtette, minden erejével azon lesz, hogy a már megkezdett és a még elindításra váró projektekkel Szatmárnémetit előbbre vigye. A privát szférából érkező Ghiarfas hasonló gondolatokat fogalmazott meg mondván, a csapatmunka hozza a legkiválóbb eredményeket, így teljes elhivatottsággal és aktív részvétellel segíti majd a városvezetés munkáját.


A helyhatósági választáson másodikként befutó USR Plus nem kívánt egyetlen tagot sem jelölni az alpolgármesteri tisztségre.


Zajlik a szavazatszámlálás.


Teljes a csapat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: